Dental Alliance

Lemnul la control! Două transporturi de material lemnos, confiscate de polițiști

0
YRY Residence

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat pe Drumul Național 15D,  în localitatea Girov, două autoutilitare care transportau aproximativ 5,5 m.c. de material lemnos, fără documente specifice de transport. Ambii conducători auto, din județul Bacău au fost sancționați contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina.

***

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat pe Drumul Național 15B,  în localitatea Vânători-Neamț, o autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de material lemnos, fără a avea înregistrat în aplicația specifică un traseu și fotografii ale materialului lemnos. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Vânători-Neamț. Totodată, polițiștii au constatat faptul că autoutilitara nu avea Inspecția Tehnică Periodică obligatorie, fiind sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap