Dental Alliance
February 21, 2024

Leonard Achiriloaei: A fost un weekend autentic de toamnă, în care hărnicia, belșugul și frumusețile acestui anotimp s-au regăsit la Festivalul ZILELE TOAMNEI!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Parcul Municipal s-a transformat în aceste două zile într-o adevărată grădină a toamnei, încărcată de culoare, frumuseţe şi bogăţie, datorită producătorilor locali și a companiilor de renume din zona noastră. Amenajarea şi decorarea standurilor, produsele de cea mai bună calitate – preparate tradiționale din carne, must, legume, miere de albine, flori și tot felul de bunătăți au făcut ca evenimentul organizat de Primăria Municipiului Roman să fie un real succes.
Ne-am regăsit într-o atmosferă de bună dispoziție, întreţinută de armonia cântecelor interpretate de tinerii Ansamblului „Plai Moldovenesc” de la Casa de Cultură, de curiozitatea şi încântarea copiilor – iar toate acestea ne dau curajul ca acest eveniment să continue și să devină tradiție în municipiul nostru.
Mă bucur de reușită evenimentului, de faptul că ne-am reîntâlnit și am dat naștere unor amintiri plăcute şi vă mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea primei ediții a Festivalului ZILELE TOAMNEI la Roman!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.