Dental Alliance
December 9, 2023

Leonard Achiriloaei: Activitatea din serele administrației publice continuă și în perioada sezonului rece!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Așa cum știți, amenajările peisagistice din întreg municipiul Roman sunt realizate de către Direcția de Servicii Edilitare, prin Serviciul Administrare sere și spații verzi. În serele noastre s-au produs și plantat, din primăvară și până în această toamnă, 500 de mii de fire de flori care ne-au colorat orașul. Pe lângă aceste fire de panseluțe, begonii, petunii și altele, s-au plantat 300 de arbori – platani, mesteceni și paltini pe aliniamentele străzilor: Republicii, Bogdan Dragoș, Florilor și în parcuri.
Chiar dacă temperaturile sunt în scădere, activitatea de aici continuă într-un ritm susținut, angajații fiind preocupați de răsadurile pentru primul sezon din 2023. Pentru ca activitatea să se desfășoare fără sincope a fost achiziționată o nouă centrală termică pe lemne, care urmează să fie montată. În sere trebuie să fie asigurată în permanență temperatura optimă creșterii și dezvoltării plantelor.
De asemenea, până la sfârșitul acestei luni vor fi achiziționați 300 de arbori necesari plantărilor din această toamnă, programate în continuarea aliniamentului din Bogdan Dragoș, în parcuri, dar și în asociațiile de proprietari. Continuăm astfel, să punem accentul pe regenerarea spațiilor urbane și a zonelor verzi din municipiul Roman.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap