Dental Alliance
March 1, 2024

Leonard Achiriloaei: „Am demarat seria de consultări pentru elaborarea bugetului local”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Am demarat seria de consultări pentru elaborarea bugetului local. Alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, am început cu o întâlnire fructuoasă alături de directorii și contabilii instituțiilor de învățământ din municipiul Roman, la care a participat și doamna inspector școlar general adjunct Dana Păiuș. Am discutat despre proiectele în curs și cele viitoare, punând accent pe inovație prin implementarea catalogului electronic în școlile noastre. Cu un total de 18 milioane de euro atrași prin fonduri europene, educația rămâne în centrul atenției noastre.
Sectorul sănătății nu a fost mai prejos, cu reprezentanți din toate ramurile acestui domeniu vital care au evidențiat progresele și provocările cu care se confruntă. Ne mândrim cu acreditarea Spitalului Municipal de Urgență Roman și continuăm să investim în îmbunătățirea infrastructurii medicale – valoarea proiectelor ridicându-se la 7 milioane de euro, inclusiv reabilitarea Policlinicii – un proiect pe care mi l-am asumat și se va finaliza anul acesta.
Am avut și un dialog constructiv cu seniorii comunității noastre, pilonii pe care se sprijină spiritul orașului Roman. Împreună, am dezvoltat proiecte care au adus valoare și bunăstare, și suntem hotărâți să continuăm această colaborare fructuoasă.
Nu în ultimul rând, am întâlnit reprezentanții mediului de afaceri local, unde am reiterat sprijinul administrației pentru dezvoltarea și prosperitatea acestui sector. Prezentând facilitățile online oferite de Primăria Municipiului Roman, sprijinul local și guvernamental și proiectele de infrastructură viitoare, am construit un dialog cu idei utile care vor aduce cu siguranță un plus-valoare comunității.
Mulțumesc tuturor pentru deschidere, implicare și pentru ideile constructive pe care le aduceți în aceste dialoguri valoroase. Săptămâna aceasta continuăm consultările și sunt încrezător că, împreună, vom da formă unui buget care să reflecte nu doar nevoile comunității, dar și aspirațiile și viziunea noastră comună pentru un Roman mai bun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.