January 24, 2021

Leonard Achiriloaei: Astăzi începe campania electorală! Sper că va fi o competiție curată, în care să nu uităm că suntem oameni și că tot acest parcurs are un singur scop – mai mult și mai bine pentru romașcani

Astăzi începe campania electorală!

Sper că va fi o competiție curată, în care să nu uităm că suntem oameni și că tot acest parcurs are un singur scop – mai mult și mai bine pentru romașcani. Atât, pentru că restul se va pierde în uitare. Să fim responsabili în fața lor, a celor cărora le cerem încrederea, cu modestie și respect, pentru a-i putea privi cu demnitate mereu. Așa văd eu lucrurile.

Da, oamenii sunt cei care contează, iar campania electorală trebuie să fie a lor, pentru ei și împreună cu ei. Așa îmi doresc să fie și mandatul meu de primar, dacă romașcanii mă vor investi cu încrederea lor, dominat de respect și implicare, centrat și concentrat pe cetățean!

Vin în fața romașcanilor ca parte a unei echipe, un proiect construit de Laurențiu Dan Leoreanu acum 12 ani și care a dus la schimbarea la față a orașului nostru. Da, Partidul Național Liberal vine ca o echipă în fața oamenilor, cu un nucleu solid, dinamic și profesionist. Le mulțumesc colegilor mei care au ales să facă parte din această echipă, oameni respectați în domeniile în care activează, bine pregătiți și implicați. Merită votul dumneavoastră!

Le mulțumesc și celor care îmi dau din energia lor și îmi oferă zâmbete și susținere, oameni pe care îi întâlnesc pe stradă și care îmi arată de fiecare dată ce oraș frumos, puternic și vibrant avem.

Mi-am asumat această candidatură pentru că sunt un om al echilibrului și cred că experiența mea poate fi pusă cu succes în slujba cetățenilor. Sigur, aș putea juca și eu în hora discursurilor populiste, dar cu soluții subțiri sau necredibile, dar de ce aș face asta? N-aș mai fi eu, cel pe care îl cunoașteți sau pe care vă cer oportunitatea de a-l descoperi, fața în fața, privindu-l în ochi.

Unii spun că nu am fost vizibil. Au dreptate, dar am preferat să muncesc și să construiesc fără a fi preocupat să fac un „spectacol” din asta. Eu sunt unul dintre oamenii care consideră că nu „zgomotul” trebuie să ne definească, ci ceea ce rămâne în urma noastră.

Vă invit în echipa mea, pentru că împreună vom aduce mai mult și mai bine pentru Roman. Dincolo de proiectele pe care le voi prezenta împreună cu colegii mei, mai important e că știu să ascult și nu pot fi altfel decât un om între oameni, sincer, deschis și modest!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.