Dental Alliance
November 29, 2023

Leonard Achiriloaei: Astăzi, sărbătorim o vocaţie unică, îi sărbătorim pe acei oameni care oferă cunoaștere și modelează destine!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Ziua Internațională a Educaţiei este marcată în fiecare an la 5 octombrie, începând cu anul 1994, fiind desemnată de UNESCO.
Stimați profesori, dumneavoastră sunteţi cei cu care ați început, pentru fiecare dintre noi, lecția vieţii. Vreau să vă asigur că educația rămâne o prioritate pentru mine și niciun efort nu este prea mare pentru ca actul educativ să beneficieze de cele mai bune condiții.
Vă felicit pentru dăruirea de care dați dovadă, pentru munca și răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noilor generații. Romanul a fost și este pe harta olimpiadelor naționale și internaționale, dovedind o educație de calitate și competitivă, datorită dumneavoastră. Vă mulțumesc și vă urez un sincer LA MULȚI ANI!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap