Dental Alliance
March 28, 2023

Leonard Achiriloaei: Au început plantările din acest sezon!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Astăzi, 3 noiembrie, pentru că vremea a fost favorabilă, am continuat să punem accentul pe regenerarea spațiilor urbane și a zonelor verzi din municipiul Roman. Un număr de 350 de platani, cu o înălțime de aproximativ 2 metri și o maturitate de peste 4 ani, au fost plantați în continuarea aliniamentului din Bogdan Dragoș – de la abator la pod Gâdinți.
Definitivăm astfel acest aliniament stradal, început în această primăvară, atunci când un număr de 200 de platani au fost plantați, dorind să îmbunătățim aspectul urban și să creștem calitatea aerului. Urmează ca în această toamnă, alți 300 de copaci – tei, paltin și mesteacăn să fie plantați în Parcul Municipal, Parcul Zăvoi și în completarea altor aliniamente stradale. Toate plantările sunt executate în regie proprie, de către Serviciul sere și administrare spații verzi.
Sunt convins că ne dorim cu toții cât mai multe zone înverzite, astfel încât să ne putem bucura de un oraș mai sănătos și de un aer curat!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap