Suplimente Alimentare Imunyze

Leonard Achiriloaei: Continuăm programul de modernizare a locurilor de joacă din municipiul Roman!

Acoperisul1

Condor Resort
După ce anul trecut au fost modernizate primele cinci spații de joacă, în această primăvară continuăm programul asumat, astfel încât copiii noștri să fie în siguranță, iar părinții și bunicii să intre cu plăcere într-un astfel de spațiu.
Astăzi, 23 martie, am fost în teren pentru a identifica și programa următoarele lucrări în această direcție. Într-o primă fază, echipele Primăriei Municipiului Roman vor interveni la unul dintre cele mai mari locuri de joacă – cel din strada Mihai Eminescu, aflat în spatele supermarketului. Aici, obiectele de joacă vor fi rearanjate, se va interveni la reparații și completări cu echipamente noi, se va monta în anumite zone un covor de protecție, iar întreaga suprafață va fi împrejmuită.
Imediat după finalizarea lucrărilor, se va continua cu parcul de joacă din strada Anton Pann – din proximitatea Centrului de Permanență, care își va schimba complet aspectul.
De asemenea, ca urmare a discuțiilor purtate cu romașcanii, am dispus ca parcarea din zona C.A. Rosetti- din proximitatea fostei centrale termice nr. 15, să fie complet sistematizată.
Rămânem într-un dialog deschis și constructiv, astfel încât să îmbunătățim condițiile existente în municipiul nostru, fie că vorbim despre locuri de joacă, spații verzi sau parcări.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.