Dental Alliance

June 16, 2024

Leonard Achiriloaei: În 2023, continuăm dezvoltarea municipiului Roman!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La fiecare nou început, ne conturăm acel plan de acțiune bine definit, consolidat pe o analiză și un studiu preliminar asupra obiectivelor majore pe care dorim să le realizăm. În acest an, vă asigur că vom continua să implementăm proiecte și soluții viabile, care ne sunt necesare nouă, romașcanilor!
În 2023, mi-am propus crearea unui echilibru între cele mai importante aspecte: infrastructura de apă, infrastructura rutieră și cea pentru transport, sănătatea, educația, sportul, mediul și siguranța. Vom continua proiectele europene – atragerea de fonduri prin PNRR, „Anghel Saligny” și CNI, va conduce la o creștere semnificativă a condițiilor de viață. Vorbim de un număr de 29 de proiecte, aflate acum în faza de implementare sau proiecte semnate, care vor debuta în acest an.
Bugetul propriu va răspunde nevoilor urgente pe care le avem, astfel încât vom continua cu precădere investițiile în rețeaua de apă. Pe lângă refacerea rezervorului de apă de 5000 mc de la gară, am prevăzut una dintre cele mai importante lucrări – schimbarea conductei de alimentare cu apă potabilă pe strada Smirodava și refacerea integrală a infrastructurii pentru traficul auto și pietonal. Totodată, lucrările de sectorizare și debitmetrie vor continua, fiind identificate în acest moment 4 zone de intervenție.
Lucrările de modernizare a Policlinicii, vor începe și ele în acest an, cu prima etapă – cea de termoizolare, iluminatul LED va fi extins și în zonele unde sursele nu au fost încă înlocuite. Nevoia locurilor de parcare există în continuare, motiv pentru care vom sistematiza mai multe zone, programul de reabilitare al locurilor de joacă va continua cu schimbarea la față a altor părculețe din municipiu, vom avansa programul plantărilor și punerea în valoare a spațiilor verzi.
Despre toate proiectele și inițiativele, stadiile de implementare și evoluția lor, vă voi informa periodic printr-o comunicare eficientă și un dialog deschis, așa cum v-am obișnuit.
Avem în față o perspectivă – un an care ne provoacă la mai mult și mai bine, iar așa cum este firesc voi depune alături de echipa din Primăria Municipiului Roman, toate eforturile ca acest lucru să se întâmple. Un an cu reușite, tuturor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.