Dental Alliance
March 1, 2024

Leonard Achiriloaei: La Roman, lângă stejarul Unirii, simțim mai aproape spiritul și istoria care au unit principatele

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Astăzi, sub ramurile înțelepte ale bătrânului stejar al Unirii din municipiul nostru, alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, am trăit un moment profund de comemorare și onoare. Am fost împreună cu dumneavoastră și ne-am prins în Hora Unirii, marcând cei 165 de ani de la Unirea Principatelor Române – un moment pivot al istoriei naționale, care a fost posibil prin viziunea înțeleaptă a lui Alexandru Ioan Cuza.
Unirea din 1859 nu reprezintă doar un capitol istoric, ci și o lecție veșnică de unitate și solidaritate. În această zi solemnă, ne reamintim de eroii care au visat și au luptat pentru o Românie unită și independentă, modelând astfel destinul nostru național.
🤝 La Roman, lângă stejarul Unirii, simțim mai aproape spiritul și istoria care au unit principatele. Acest patrimoniu ne inspiră să construim un viitor mai bun pentru comunitatea noastră, să cultivăm speranța și să consolidăm unitatea care ne-a călăuzit strămoșii.
🌟 Cu speranța și încrederea că fiecare zi ne va aduce mai aproape de visul nostru comun pentru un viitor mai bun, închei cu un profund sentiment de recunoștință și optimism. Împreună pentru Roman, împreună pentru România!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.