Dental Alliance
February 1, 2023

Leonard Achiriloaei: Lucrările de construcție a celor 56 de locuințe sociale din strada Islazului s-au încheiat!

YRY Residence

Acoperisul1

O nouă investiție importantă, realizată în municipiul nostru este finalizată. Vorbim de această dată despre un fond locativ important – 46 de module de tip garsonieră, 4 locuințe adaptate persoanelor cu dizabilități și alte 6 module de tip apartament cu două camere, care vor avea destinația de locuințe sociale, realizate cu fonduri provenite de la Ministerul Dezvoltării și cofinanțate din bugetul local.
Toate aceste garsoniere și apartamente cu două camere sunt dispuse în 3 corpuri de clădire, care însumează 2.802 metri pătrați.
Atât camerele de zi, cât și dormitoarele asigură condiții optime de cazare, fiind prevăzute cu parchet, uși, obiecte sanitare și centrală proprie individuală. Fiecare locuință este racordată și contorizată individual atât pentru rețeaua de gaz, rețeaua electrică și apă potabilă.
La exterior au fost amenajate alei pietonale, cu pavele din beton în suprafață de 1940 mp, au fost create locuri de parcare, un spațiu de joacă de 614 mp și o zonă dedicată colectării deșeurilor menajere. Pe spațiul adiacent, rămas liber, a fost semănat gazon.
Investiția se ridică la o valoare de 12.466.819 lei cu TVA inclus, din care 2.352.980 lei sunt asigurați din bugetul local. Urmează pregătirile pentru recepția la terminarea lucrărilor, apoi procedurile de predare-primire către persoanele eligibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap