Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Leonard Achiriloaei: O delegație de elevi și profesori din Spania și Turcia se află în aceste zile în municipiul nostru!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am primit astăzi vizita unei noi delegații străine, implicată într-un schimb de experiență Erasmus Plus care are la bază metode de educație moderne și eficiente, în primul rând pentru copii și tineri.
Colegiul „Danubiana” este coordonator principal al activităților, iar mobilitatea din municipiul nostru vine ca urmare a vizitelor care au avut loc în prima jumătate a anului în Turcia și Spania.
Tematica acestui proiect în care suntem gazdă pentru 11 profesori și 20 de elevi este democrația europeană, implicarea civică și cetățenia activă, crearea premiselor pentru dezvoltarea unei școli democratice.
Consider că înțelegerea și promovarea valorilor democrației în toate activitățile desfășurate – atât în școală cât și în afara ei este deosebit de importantă în formarea unor cetățeni activi și implicați în societate.
În zilele pe care le vor petrece la Roman oaspeții vor avea parte, pe lângă întâlnirea de astăzi, de ateliere practice, jocuri de rol, prezentări, discuții libere, lucrul în echipă și seri interculturale de socializare.
Felicit conducerea Colegiului Tehnic „Danubiana” și profesorii implicați în astfel de proiecte, pentru deschiderea față de noutățile din cadrul de referință european și contribuția adusă la imaginea municipiului nostru dincolo de granițe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.