Dental Alliance
March 22, 2023

Leonard Achiriloaei: Trebuie să fim pregătiți și pentru situații de risc, cum ar fi un eventual cutremur. Exercițiul de astăzi a fost o mobilizare a tuturor instituțiilor publice.

YRY Residence

Trebuie să fim pregătiți și pentru situații de risc, cum ar fi un eventual cutremur. Exercițiul de astăzi a fost o mobilizare a tuturor instituțiilor publice.
Împreună cu toți colegii din cadrul Primăriei Municipiului Roman am participat la un exerciţiu de alarmare a populaţiei, prin sistemul de sirene de avertizare, în cadrul unei acțiuni gestionate profesionist de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.
Acțiunea a făcut parte din programul „Săptămânii de Protecţie Civilă”, iar astfel de exerciții vor continua. Cred că este important să participăm activ și să ne documentăm din surse oficiale, precum platforma națională de pregătire pentru situații de urgență – https://fiipregatit.ro, referitor la pașii pe care trebuie să-i urmăm în cazul evenimentelor de risc.
Din fericire, acțiunea de astăzi s-a terminat frumos, cu zâmbete și flori la început de primăvară, pentru toate doamnele și domnișoarele.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap