Dental Alliance
February 6, 2023

Leonard Achiriloaei: Un an școlar plin de realizări, tuturor!

YRY Residence

Acoperisul1

Am trăit astăzi bucuria începutului de an școlar, atât ca părinte, cât și în calitate de primar. Ne-am reîntâlnit în spațiul școlii, locul care ne trezește atâtea amintiri frumoase, în care am dobândit cunoștințe și curajul de a păși în viață.
Dragi copii și tineri, ASTĂZI va deveni curând o amitire, dar dacă veți trata școala ca pe un drept și nu ca pe o obligație, veți căuta să fiți utili celor din jur şi responsabili în ceea ce faceţi – această amitire va fi una frumoasă, care vă va umple sufletul de bucurie.
Noi, cei care am fost astăzi în fața voastră la deschiderea anului școlar, suntem conștienți că este timpul vostru – timpul în care să acumulați aptitudini, valori şi sentimente pe care le veți purta cu voi toată viaţa. Să fiţi receptivi şi deschişi la tot ceea ce înseamnă nou și să nu uitați de toleranţă, respect, responsabilitate şi bun simț!
Dragi părinți, vreau să vă asigur că voi fi alături de actul educațional din Roman și mă voi implica în ceea ce înseamnă proiecte și investiții. Mă voi preocupa de condițiile din școli, de modernizări și dotări noi. Vreau ca școala să ofere șanse egale fiecăruia, indiferent din ce familie provine.
Stimați profesori, aveți una dintre cele mai dificile misiuni: să formați viitorii oameni maturi, într-un sistem de valori corecte și puternice. Romanul are nevoie de dumneavoastră, pentru a insufla curajul noii generații, pentru a le preda cu tact pedagogic noțiuni specifice materiilor, dar și noțiuni despre viață!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap