Oana Bulai

December 5, 2020

Leonard Achiriloaei: Vă aștept alături de mine, cu modestie și respect, cu sufletul deschis și toată puterea de muncă!

Echipa din care fac parte, cea a Partidului Național Liberal a început acum 12 ani reconstrucția Romanului, la acea vreme un oraș parcă înghețat în timp și incapabil să urmeze parcursul firesc al dezvoltării.
Împreună cu Laurențiu Leoreanu și colegii noștri, am luat inițiativă și am muncit pentru ca orașul să devină ceea ce este astăzi, un exemplu de dezvoltare în zonă!
Suntem o echipa care trăiește, vibrează și va continua proiectele bune începute, aducând mereu soluții noi, din respect pentru romașcani, pentru că orașul nostru merită mai mult și mai bine!
Din postura de lider al grupului de consilieri locali PNL, am coordonat toate proiectele importante care au schimbat fața municipiului Roman, implicat tehnic și decizional. Sigur, am preferat să fac asta cu modestie și fără să-mi asum o imagine publică ferventă.
Acum e momentul să fac un pas în față, având experiența administrativă necesară, integritatea morală și puterea de muncă necesare pentru a duce comunitatea la un nou nivel de dezvoltare.
Îmi asum candidatura la funcția de primar al municipiului Roman, alături de o echipă de profesioniști și cu garanția unei bune colaborări cu zonele decizionale de la București, prin implicarea domnului deputat Laurențiu Dan Leoreanu, cu garanția unui mandat care va aduce orașul nostru acolo unde ni-l dorim cu toții!

Leonard Achiriloaei

Candidat, PNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.