Dental Alliance
February 6, 2023

Leonard Achiriloaei: Vă invit să vă bucurați de ultima perioadă din acest an cu temperaturi de vară, în Parcul Municipal!

YRY Residence

Acoperisul1

Atracțiile din Parcul Municipal rămân accesibile publicului, până în luna octombrie. Sezonul de anul acesta s-a dovedit a fi unul extrem de bun pentru principala atracție din parc – plimbările cu hidrobicicleta. Aproximativ 15.000 de persoane au făcut o plimbare pe lac, de cel puțin 30 de minute, în această vară și s-au bucurat de peisajul deosebit pe care zona îl oferă.
Imediat ce temperaturile vor înregistra o scădere semnificativă, vor începe pregătirile pentru adăpostirea păsărilor, iar insulele vor fi amenajate în vederea conservării. De asemenea, în această perioadă administrația parcului intervine la reparații ale aleilor din lemn și plantează butași de trandafiri, pentru viitorul an. O atenție deosebită este acordată asigurării condițiilor de habitat, ambient și hrană pentru animalele din grădina zoo.
Să ne bucurăm de această zi de mare sărbătoare, de frumusețea locurilor și a lucrurilor care ne înconjoară în Romanul nostru, un oraș cu o istorie și un farmec aparte!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap