Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Liderul consilierilor municipali PSD de la Roman, a ales Partidul Național Liberal!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

George Bălan, liderul grupului PSD din Consiliul Local Roman, membru marcant al acestui partid, a ales să se alăture echipei PNL. Mereu cu un discurs echilibrat și o poziție constructivă, domnul George Bălan s-a arătat profund dezamăgit de politicile duse la nivel local și județean de către cei din Partidul Social Democrat, precum și de modul, cel puțin precar, în care aceștia au abordat problemele importante ale comunității.

„Am ales să mă alătur echipei liberale de la Roman, pentru că nu văd o alternativă mai bună pentru viitoarea dezvoltare a orașului. Aleg să fac parte dintr-o echipă dedicată construcției și să mă desprind de politicile distructive ale PSD din ultima perioadă. Nu pot colabora cu oameni care au făcut rău orașului, care prin ApaServ și-au bătut joc de romașcani și nu numai, care au demolat mult mai mult decât au construit, care au distrus sportul romașcan și care sunt axați pe propria imagine, nu pe evoluție și construcție. Mai mult, candidatura domnului Leoreanu pentru funcția de primar mi se pare a fi o decizie aplaudabilă, pentru că pot afirma cu tărie, cunoscîndu-l, că este cea mai bună soluție pentru perioada care urmează. Laurențiu Leoreanu este un om cu adevărat competent, un lider ferm, corect, experimentat, orientat pe construcție și care, foarte important, iubește Romanul. Este omul perfect pentru această funcție, iar experiența acumulată la București va fi instrumentul cel mai puternic pe care îl vom avea la dispoziție. Este omul care va rezolva problemele orașului, fie că vorbim despre apă sau infrastructură, a arătat că poate și sigur va face. Totodată, nu pot să nu fac referire și la domnul George Lazăr, tânăr, ambițios, inteligent, muncitor, calități care îl vor face un președinte de Consiliu Județean altfel decât am fost obișnuiți până acum, orientat spre oameni și nu spre propria persoană. Este o opțiune categoric mai bună decât orice altă variantă ne-a fost prezentată. Dacă ar fi fost să aleg, nu cred că ar exista o echipă mai bună pentru Roman și pentru Neamț. Alături de viitorii mei colegi, mă voi dedica total pentru ca Romanul să fie acolo unde merită și chiar mai mult, pentru că știu că în PNL Roman voi găsi tot suportul pentru proiectele importante pentru oraș.” – George BĂLAN, consilier municipal Roman.

„George este un om pe care îl cunosc foarte bine, știu cât de implicat este și cît de mult îi pasă de binele Romanului. Venirea lui în echipa PNL este un real câștig, devenim mai puternici și mai eficienți, iar de câștigat are municipiul Roman. Îi urez bun venit și mă bucur să văd că echipa noastră este din ce în ce mai atractivă pentru oameni dedicați și implicați. Sunt convins că domnul George Bălan se va integra foarte ușor, fiind ancorat în valorile comune și în spiritul constructiv pe care îl promovăm.” – Laurențiu Dan LEOREANU, candidat PNL pentru Primăria municipiului Roman.

„Mă bucur enorm că George Bălan a ales să se alăture Partidului Național Liberal. Până la urmă, un om cu principiile lui, nici nu avea ce să caute în altă parte. Ca prieten, știu că pentru el contează să construiască și că are o repulsie față de cei care distrug, tocmai din acest motiv sunt convins că alături de echipa liberală va găsi platforma potrivită pentru proiectele lui, noi fiind orientați pe dezvoltare continuă și proiecte pozitive. Bine ai venit, George și sunt convins că experiența și expertiza ta vor aduce un plus important prin proiectele implementate pentru comunitate. ” – George LAZĂR, candidat PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Neamț.

Partidul Național Liberal, în Neamț, pare să fie un magnet pentru oameni relevanți din toate domeniile importante, precum și pentru lideri din alte partide, dezamăgiți de modul de lucru al foștilor colegi și care caută o platformă funcțională pentru proiectele de viitor. Vedem, aproape zilnic, noi membri importanți cu adeziuni în PNL, ceea ce sugerează că liberalii au devenit cel mai puternic partid din județ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.