January 19, 2021

Lista candidaților la funcțiile de senatori și depudați ai PNL Neamț

Dragi nemțeni, echipa PNL Neamț vine cu oameni bine pregătiți pentru a candida la alegerile parlamentare. Obiectivul asumat de toți colegii mei este acela de a obține 5 mandate în Parlamentul României.

Candidații, care au fost votați în unanimitate, sunt la Camera Deputaților: Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Dan Leoreanu și Mara Calista, care ne este colegă și acum în Parlament.

La Senat candidații sunt Eugen Țapu-Nazare și Constantin Teodorescu. Restul colegilor care vor candida vor fi anunțați pe parcursul acestei săptămâni. În alcătuirea listei candidaților pentru alegerile parlamentare am avut drept obiective profesionalismul, dedicarea față de interesul nemțenilor și întărirea colaborării între județul Neamț și conducerea națională.

Vreau să îi asigur pe nemțeni că vom continua să ne punem în slujba oamenilor și a comunităților toată cunoașterea, munca și energia pentru a continua dezvoltarea județului nostru. Vom susține măsurile Guvernului PNL din Parlamentul României și am încredere că vom avea susținerea necesară pentru a avea o majoritate parlamentară, care să înțeleagă importanța programului liberal de guvernare, care va aduce bunăstare și dezvoltare în județul Neamț și în regiunea Moldovei.

Mugur Cozmanciuc

Deputat, PNL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.