Locuința pe care o cauți se află în oferta de la Realkom Imobiliare
San Marco Roman

July 11, 2020

Locuința pe care o cauți se află în oferta de la Realkom Imobiliare

fereastra1

Drumul către alegerea unei locuințe proprii în București trebuie tratat cu maximum de seriozitate. Este o decizie ce nu trebuie luată în grabă, ce necesită timp, răbdare și o analiză minuțioasă a pieței. Înainte de a verifica ofertele agențiilor imobiliare cu apartamente de vânzare în București, este indicat să întocmești o listă care să cuprindă dorințele tale cu privire la viitoarea locuință.

Procesul de căutare până la achiziționare a unei locuințe diferă de la persoană la alta, pentru că sunt persoane extrem de hotărâte, care știu exact ce își doresc de la o casă și finalizează procesul de vânzare-cumpărare în maxim o lună, însă există persoane care doresc să analizeze piața cât mai mult pentru a lua o decizie care o să îi facă să se simtă împliniți și fericiți.

În București se remarcă o creștere a cererii de achiziționare în toate zonele însă, cele mai căutate zone rămân centrul și nordul Capitalei, datorită creșterii pieței de business. Capitala a cunoscut un parcurs cel puțin interesant dacă stăm să analizăm etapele și toți factorii care au contribuit la evoluția Bucureștiului.

 

Cum alegi cele mai bune oferte imobiliare în București?

Sunt multe criterii personale de care viitorii proprietari țin cont în alegerea unui apartament. Cele generale sunt localizarea, prețul, finanțarea, compartimentarea; urmând facilitățile, apropierea de parcuri sau transportul. Alte criterii foarte importante pentru cumpărători sunt calitatea finisajelor și compartimentarea eficientă a spațiuluiîn care urmează să locuiască.

Însă celmai important criteriu de alegere a unei locuințe este bugetul de care dispui, deoarece costurile imobilelor din centrul capitalei vor fi considerabil mai ridicate decât cele situate la periferie. Aceste costuri sunt în concordanță cu beneficiile oferite. Vechimea blocului, materialele de construcție utilizate la realizarea acestuia ș imodul de anvelopare, sunt elemente care influențează prețul locuinței. Etajul, suprafața și starea apartamentului sunt alte creierii ce trebuie luate în calcul, la achiziția unui nou cămin.

Agenția Imobiliară Realkom, una din cele mai profesioniste agenții din București, poate oferi numeroase oferte imobiliare care oferă condiții mult mai avantajoase. În plus, agenții Realkom tratează dorințele fiecărui client în mod diferit, încercând să afle care sunt cerințele acestuia și să identifice proprietatea imobiliară perfectă.

În București, majoritatea cererilor vizează apartamentele cu două sau trei camere din zonele centrale precum Unirii, Universitate, Timpuri Noi, Piața Alba Iulia, Bulevardul Decebal. Acestea sunt cele mai căutate zone, mai ales de către tineri, deoarece oferă atât acces la principalele locații unde pot petrece timpul liber, cât și la mijloacele de transport către celelalte zone ale Bucureștiului.

 

Cum te ajută Realkom.ro?

Prin accesarea www.realkom.ro, vei avea contact cu cele mai bune apartamente în zona Unirii. Odată ce ai contactat Realkom.ro, reprezentanții acesteia îți vor pune la dispoziție toată oferta lor de apartamente, în funcție de cerințele tale. Poți specifica zona în care ai dori să se afle apartamentul, numărul de camere, utilitățile disponibile, urmând că agenția să filtreze toate apartamentele din propria ofertă pentru a-ți oferi ceea ce cauți.

Agenția va ști cum să identifice ofertele imobiliare care te-ar putea interesa mai repede și va avea posibilitatea de a negocia condițiile cu proprietarul. Realkom.ro are de obicei acces la proprietăți imobiliare oferite spre închiriere sau vânzare numai prin intermediul agențiilor și sunt de obicei proprietățile care arată cel mai bine și pentru care există o reală cerere.

Agentul dumneavoastră vă poate consilia în procesul de cumpărare prin mai multe activități specifice, așa că apelați-l cu încredere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.