Dental Alliance

June 20, 2024

Locuințe inundate în Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și alte două echipe de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu promptitudine în fața situației de inundații care a afectat mai multe zone din județul Neamț. Ploile torențiale din ultimele ore au dus la acumularea apei în curți și locuințe, necesitând evacuarea rapidă a acesteia.

Echipajele de la Detașamentul Târgu Neamț au fost chemate în comuna Vânători Neamț, pe strada Ștefan cel Mare, pentru a evacua apa dintr-o curte și un beci. Un alt echipaj, dotat cu o motopompă, s-a deplasat într-un bloc de locuințe situat pe strada Roger Naum, unde a fost necesară evacuarea apei din subsol. Totodată, în municipiul Piatra Neamț, două echipaje de pompieri cu motopompe din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit pe strada Pictor Grigorescu și pe strada Petru Movilă. Pe strada Pictor Grigorescu s-au înregistrat patru curți inundate și trei locuințe afectate de apă.

Eforturile pompierilor au fost direcționate către evacuarea apei și asigurarea siguranței locuitorilor. Echipajele au lucrat în colaborare cu autoritățile locale și cu vecinii afectați, pentru a minimiza pagubele și a oferi sprijin în situații de urgență. Situațiile de inundații au reprezentat o provocare pentru pompieri, dar datorită intervenției rapide și eficiente, situația a fost gestionată într-un timp scurt. Acțiunile acestora demonstrează angajamentul și profesionalismul de care dau dovadă în astfel de situații critice.

Pe măsură ce condițiile meteorologice se îmbunătățesc, autoritățile locale monitorizează situația și iau măsuri pentru prevenirea și gestionarea viitoarelor inundații.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.