Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: Astăzi am onoarea de a vi-l prezenta pe Alexandru Iștoc, un tânăr avocat, cu o carieră de peste 14 ani în domeniul juridic.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un partid este format din oameni, iar eu îmi doresc ca în echipa PSD pe care o construiesc să găsesc și tineri, și oameni trecuți de prima tinerețe, dar și pe cei în vârstă, toți care, prin experiența lor, pot să ajute la dezvoltarea Romanului. Astăzi am onoarea de a vi-l prezenta pe Alexandru Iștoc, un tânăr avocat, cu o carieră de peste 14 ani în domeniul juridic.
Sunt mândru de fiecare dată când privesc în jur și observ că, alături de mine, au venit oameni care își doresc să se implice, care doresc să facă ceva pentru ei și pentru cei dragi, dar mai ales care sunt determinați să lase în urmă lucruri bune și importante pentru comunitatea în care trăim. Alexandru Iștoc este un astfel de exemplu. Este tânăr, este implicat, are o familie frumoasă și toate acestea îl determină să nu permită ca soarta orașului să fie lăsată la întâmplare.
Viitorul Romanului depinde de fiecare dintre noi, iar doar cei care se implică sunt cei care, până la urmă, contribuie real la o viață mai bună pentru toți. Cred că acesta este momentul când demonstrăm cu toții, noi cei din echipa PSD, că ne pasă, că vrem să facem și, cu legea în mână, cu Romanul în suflet, vom face dreptate și bine pentru orașul nostru!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.