Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: Astăzi, Romanul și romașcanii au pecetluit soarta comunității noastre. Eu am pierdut

0

Lucian MICU, primarul municipiului Roman

YRY Residence

Go Padel Roman

Eu am pierdut, dar sper ca orașul să câștige pe viitor. Viața merge înainte și după 9 iunie, viitorul ne va arăta în ce fel. Cu toții tragem nădejdea că ne va fi măcar un pic mai bine.
Chiar dacă romașcanii l-au ales pe candidatul PNL la funcția de primar, tot romașcanii au decis să dea votul de încredere pentru legislativ echipei PSD. Cu alte cuvinte, PSD a câștigat votul în luarea deciziilor pentru viitorul Romanului, în Consiliul Local. Primarul execută, Consiliul Local decide. În aceste condiții, echipa PSD se va asigura că cei din PNL se vor ține de promisiunile făcute și vor căuta soluții pentru ca și proiectele PSD să fie prioritare, pentru că o bună parte din cetățeni ne-au oferit acest vot și ne-au legitimat proiectul de guvernare locală.
Rămân președinte al PSD Roman și, din această calitate, voi continua să construiesc, voi continua să gândesc proiecte pentru comunitate și le voi înainta viitoarei administrații. Niciodată nu am pus mai presus politica de interesul comunității, chiar dacă am avut de pierdut uneori pe plan personal.
Succes actualei și viitoarei conduceri a administrației publice locale romașcane!
Mai sunt două rânduri de alegeri și voi continua să mă implic în a vă arăta că politica se poate face și altfel, nu doar prin promisiuni, ci prin lucruri pe care le putem lăsa în urmă!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.