Dental Alliance
April 14, 2024

Lucian Micu: Astăzi, vreau să v-o prezint pe Raluca Diaconu, o altă tânără care a dorit să mi se alăture mie și echipei PSD

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

După cum ați observat în ultima vreme și după cum mă cunoașteți, sunt un om de echipă, iar alături de mine întotdeauna vor avea loc persoanele serioase, muncitoare și implicate. Astăzi, vreau să v-o prezint pe Raluca Diaconu, o altă tânără care a dorit să mi se alăture mie și echipei PSD în proiectul pe care-l punem în mișcare pentru a dezvolta comunitatea în care trăim.
Raluca lucrează în prezent la o multinațională din industria Automotive și are o experiență de peste șapte ani în HR, mai pe înțelesul tuturor în îndrumare, consiliere și recrutare de personal. Și ea, ca mulți alți colegi din echipa PSD, înțelege că economia unui oraș de bazează pe mediul privat. În același timp, faptul că vreau să ne implicăm să atragem noi investiții în zona Romanului va face ca piața forței de muncă să prospere, în sensul că un număr cât mai mare de romașcani să poată avea acces la locuri de muncă bine plătite și care să le aducă și satisfacție profesională.
Raluca este un profesionist, o persoană care s-a dezvoltat în plan personal prin educație și prin muncă. Experiența sa ne poate ajuta să identificăm noi oportunități de investiții și de ce nu, să construim pârghii prin care cei care doresc să-și găsească de lucru să învețe ”cum să se promoveze” către potențialii angajatori.
Cu specialiști în fiecare domeniu, am încredere că programul nostru de guvernare locală Roman 2024-2032 va acoperi cât mai multe din nevoile cetățenilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.