Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: Daniel a ales, la fel ca mulți alții, să mi se alăture și, împreună, să reușim să facem lucruri bune și utile pentru orașul nostru

0
YRY Residence

Go Padel Roman

De pe la 14-15 ani am început să-mi câștig, prin muncă, primii mei bani de buzunar. Apoi, în toate vacanțele din perioada facultății, făceam diferite munci, ajutându-l pe tatăl meu, astfel încât să am proprii mei bani și să nu apelez la părinți pentru ajutor. Ulterior, împreună cu soția mea, ne-am deschis o afacere pe care am reușit, tot prin muncă, să o dezvoltăm și din ea să ne asigurăm un trai bun.
Sergiu Daniel Ardeleanu este un tânăr antreprenor care, la fel ca și mine, a muncit mult pentru a reuși să devină independent. Daniel a ales, la fel ca mulți alții, să mi se alăture și, împreună, să reușim să facem lucruri bune și utile pentru orașul nostru. Din 2016 administrează o firmă care oferă romașcanilor servicii de spălare profesională de covoare. Poate unii dintre dumneavoastră veți crede că-i fac reclamă, gratuită! Chiar mi-aș dori să fac asta, pentru că eu cred că afacerile romașcanilor trebuie promovate, iar un primar bun trebuie să fie alături de mediul de privat, deoarece acesta susține cea mai mare parte a bugetului local, iar din banii aceștia se fac investiții pentru întreaga comunitate.
Sunt onorat că și Daniel a făcut pasul decisiv și s-a alăturat echipei PSD! Asta arată că tot mai mulți oameni observă că Romanul are nevoie de o echipă nouă la conducerea Primăriei, cu un lider care să vină cu proiecte pentru fiecare sector important, dar care să se consulte cu specialiști din toate domeniile, pentru a lua deciziile cele mai bune pentru toată comunitatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.