Organizațía municipală Roman a PNL l-a nominalizat astăzi, 6 mai 2017, pe Lucian Micu, actualul primar al municipiului Roman, drept candidatul partidului la alegerile parțiale din 11 iunie pentru funcția de primar al municipiului Roman. Hotărârea a fost luată cu unanimitate de voturi.

Deputatul Laurentiu Leoreanu anunta candidatura lui Lucian Micu

”Decizia de a-l nominaliza candidat la alegerile din 11 iunie pe Lucian Micu este una firească și vine ca urmare a experienței pe care acesta a acumulat-o în administrație în ultimii cinci ani. Ca viceprimar, Lucian Micu s-a implicat în toate proiectele importante ale orașului și cunoaște foarte bine realitățile din fiecare cartier, de pe fiecare stradă. Am făcut echipă foarte bună cu Lucian Micu, îi cunosc potențialul și știu că va continua toate proiectele începute pentru romașcani și va veni și cu proiecte și inițiative noi. Lucian Micu este un om de echipă, el este sprijinit de consilierii locali ai PNL, dar și de mine, ca parlamentar. Eu am mare încredere în el. Cu Lucian Micu, primar, orașul este pe mâini bune”, a declarat Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman.

Lucian Micu are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Drept și este implicat în administrația locală din anul 2012, de când a  fost ales viceprimar al Romanului, unul dintre cei mai tineri viceprimari din țară, la acel moment. La alegerile din 2016, a candidat pentru un nou mandat de consilier local și a obținut, împreună cu echipa PNL, aproape 60% din voturile romașcanilor, fiind, din nou, ales viceprimar. Lucian Micu este căsătorit și are două fete.