Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: Nu am luat nicio decizie cu privire la întoarcerea mea în politică, doresc să îmi continui activitatea în mediul privat

0

Lucian MICU, primarul municipiului Roman

YRY Residence

Go Padel Roman

“Mă aflu în aceste zile în concediu, ceea ce vă doresc tuturor, să găsiți resurse pentru ca, măcar o dată pe an, să uitați de griji și să vă relaxați! Acasă înțeleg că se fac schimbări pe scenele politice. Se întâmplă periodic în politică. Nimeni nu este de neînlocuit și schimbările pot fi, de multe ori, în bine. Peste un an și ceva o să mergem la vot. Într-un an se pot schimba multe. Știu cel mai bine. Am trăit un sâmbure de măreție, am cunoscut din plin și decăderea. Important este că am rămas același om.
Sunt onorat că partidele mă includ în sondajele de opinie. Este oarecum firesc. Am făcut și am lăsat în urmă multe lucruri bune pentru Roman. Mulți râvnesc la fotoliul de primar, dar este adevărat și că din ce în ce mai puțini oameni sunt capabili de a îndeplini acest rol. Responsabilitatea este enormă, mai ales atunci când muncești cu adevărat pentru ceilalți. Așa cum spuneam, mă bucur de o pauză binemeritată, alături de familie și cei dragi. Nu am luat nicio decizie cu privire la întoarcerea mea în politică, doresc să îmi continui activitatea în mediul privat. Dacă voi hotărî ceva, eu voi fi primul care va anunța decizia. Întotdeauna am fost direct și mi-am asumat alegerile pe care le-am făcut.
Nu mă interesează să mă urmeze partidele, îmi doresc, ca și până acum, să mă urmeze oamenii.”
Lucian Micu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.