Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: Oana Cozma face parte din echipa PSD și sunt mândru că a acceptat să se implice și să fie unul dintre candidații la funcția de consilier local.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Oana Irina Cozma este profesor de educație plastică, iar în prezent ocupă funcția de inspector școlar pentru management instituțional. Oana Cozma face parte din echipa PSD și sunt mândru că a acceptat să se implice și să fie unul dintre candidații la funcția de consilier local.
Oana Cozma este unul dintre oamenii care, pe lângă educația oferită elevilor, se dedică activităților care unesc comunitatea. O cunosc din perioada în care am fost primar, pentru că a fost implicată în diverse evenimente culturale – cum ar fi ediția a II-a a Festivalului Blecher Fest și a organizat expoziții cu lucrările elevilor în țară și străinătate, oferindu-le acestora noi perspective pentru a se perfecționa în artă, dar și pe plan personal.
Îmi place să știu că alături de mine am oameni cu experiență, implicați, care își doresc să ofere și să lase în urmă lucruri frumoase și bune pentru comunitate!
Material Comandat de PSD Neamț Cod Mandatar Financiar 21240002

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.