January 18, 2021

Lucian Micu: Vă voi prezenta în următoarele zile câte ceva din ceea ce am făcut pentru orașul nostru

Au fost câteva luni complicate pentru mine din punct de vedere profesional și nu mă refer la munca mea – al cărei rezultat vi l-am prezentat aproape zilnic și de care nu am de ce mă plânge pentru că am făcut cum am știut eu mai bine să-i fie Romanului bine -, ci la ceea ce s-ar numi ”carieră” – funcția de primar al municipiului Roman. Recunosc că nu mi-e bine deloc să știu că am fost demis din funcție pentru că o persoană decedată mi-a făcut o plângere și că așa s-a ajuns la această situație în care pare că totul a fost în zadar, dar nu e așa, Romanul nu se dezvoltă degeaba, ci pentru că merită. Am muncit mult în acești ani, poate i-am dezamăgit pe unii, poate mi-am supărat oameni dragi pentru că am pus Primăria pe primul loc. Sunt sigur că cei care mă cunosc, m-au întâlnit la un moment dat sau au discutat cu mine au văzut ce fel de om sunt. De aceea, potrivit sau nu pentru acest moment, vreau să vă mulțumesc fiecăruia dintre dumneavoastră care, fie măcar și pentru o clipă, m-ați înțeles, m-ați ascultat, mi-ați oferit încredere, m-ați acceptat, cu bune și cu rele.

Am văzut, ca de fiecare dată, toate mesajele transmise în aceste zile, fie în privat, fie prin comentarii. Nu sunt genul de persoană care să mă bucur că am primit un ”like”, dar admit că am rămas uimit să văd că unii dintre dumneavoastră, cu care de-a lungul timpului chiar m-am contrat, mi-ați transmis mesaje pozitive. Nu mă amăgesc cu ideea că ele sunt viitoare voturi, dar vreau să știți că au contat în a mă convinge, din nou, că nimic nu e în zadar.

Și pentru că oameni suntem și ne stă în fire să mai uităm din lucrurile bune, cei apropiați mi-au readus aminte ce am reușit împreună să clădim pentru Roman. Și, până când voi reuși să trec și peste această încercare, vă voi prezenta în următoarele zile câte ceva din ceea ce am făcut pentru orașul nostru. Și sper să vă bucurați de fiecare moment prezentat, așa cum eu mă bucur acum că am avut șansa să fac parte din acest momente și voi continua să le multiplic pentru binele Romanului.

Lucian Micu

Primar, Roman

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.