Dental Alliance
October 2, 2023

Lucrările la Blocul ANL – destinat specialiștilor din Sănătate – sunt aproape de final!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Noul bloc de locuințe din cartierul Vasile Lupu – zona Parcului Zăvoi, va fi finalizat în această vară și va putea fi ocupat de specialiștii din sănătate.
Am fost în teren pentru a verifica modul în care au fost executate lucrările și condițiile apartamentelor. Vorbim despre o construcție în regim parter plus trei etaje, prevăzută cu 20 de apartamente a câte două camere, fiecare locuință fiind prevăzută și cu două balcoane. Pentru acest tip de bloc, proiectantul a stabilit ca acoperișul să fie de tip șarpantă, cu învelitoare, și nu de tip terasă. Important este că fiecare apartament, are propria centrală termică și este branșat individual atât la gaz și energie, cât și la apă.
Între timp, procedura pentru închirierea unui apartament a fost întocmită, persoanele eligibile fiind cele care activează în sistemul sanitar, în unități din municipiul Roman și nu dețin în proprietate o altă locuință. Regulamentul și lista documentelor necesare atribuirii, se regăsește pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Roman, la adresa: https://primariaroman.ro/…/069-ANX_2-2020-03-aprobare…
Continuăm să acordăm atenție tuturor claselor socio-profesionale, încercând să facem din municipiul Roman un oraș atractiv pentru specialiștii din domenii cât mai diverse!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap