Dental Alliance
November 28, 2023

Luna octombrie se încheie cu noi rezultate la tenisul de câmp romașcan!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Recent, s-a desfășurat a XVIII-a ediţie a Cupei Primăria Onești – Vrancart la tenis de câmp, competiție ce face parte din Circuitul DACIA- ROMÂNIA – VRANCART – TROTUȘUL. Competiția este inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Tenis (FRT) și adună în fiecare an numeroşi sportivi care se întrec la categoriile: 10 ani, 12 ani şi 14 ani, băieţi şi fete.
🥉 Fiind una dintre cele mai renumite competiţii din ţară, prezența a fost numeroasă, cei mai mulți copii înscriși fiind componenți ai loturilor naționale ale României. Cu toate acestea, Clubul Sportiv Municipal Roman a reușit o clasare frumoasă, adjudecând pe podiumul de premiere, poziția a III-a.
🎗️ Astfel, sportivul Clapa Rareș în vârstă de doar 9 ani a ocupat locul al III-lea la categoria sa superioară de vârstă – 12 ani, sportiva Loghin Delia (12 ani) – locul al III-lea la categoria 16 ani și 12 ani – dublu, Balașcă Anamaria – locul al III-lea, categoria 16 ani și 12 ani – dublu, Balașcă Codrin – locul al III-lea la dublul, 16 ani băieți.
Turneul a fost o bună ocazie pentru evaluarea și motivarea tinerilor sportivi romașcani, practicanți ai tenisului de câmp, care tind spre marea performanță.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap