Luni, 11 noiembrie, mai multe străzi din Roman vor rămâne fără gaz metan. Vezi aici care străzi sunt afectate.
San Marco Roman

Luni, 11 noiembrie, mai multe străzi din Roman vor rămâne fără gaz metan. Vezi aici care străzi sunt afectate.

fereastra1

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 11 noiembrie, începând cu ora 09.00 la consumatori de pe străzile:

Vasile Lupu (strada și aleea), Moldovei, Fănel Ciupitu, Luceafărului, Victoriei, Cerbului, Griviței, Plevnei, Albinelor, Bistriței, Soldat Porojan, Matei Millo și Panait Mosoiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.