Suplimente Alimentare Imunyze

MAE a emis o avertizare de călătorie în Franța

Acoperisul1

Condor Resort

MAE a emis o avertizare de călătorie în Franța din cauza furtunii Eunice. Aceasta lovește nordul Franței în weekend și poate provoca probleme atât pe uscat, cât și pe ocean.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că Meteo France a emis un cod portocaliu de vânt și valuri înalte pentru 5 departamente din nordul Franței. Este vorba despre Manche, Seine-Maritime, Somme, Pas-de-Calais și Nord.

Avertizarea a fost emisă ca urmare a furtunii Eunice și este valabilă sâmbătă și duminică. Vor fi rafale cu viteze maxime de la 100 – 120 km/h până la 130-140 km/h pe coastele cele mai expuse, care pot provoca perturbări ale circulației feroviare în Hauts-de-France.

Cetățenii români se pot informa în timp real în legătură cu situația meteorologică accesând pagina de internet www.meteofrance.com, iar în ceea ce privește transporturile, pot găsi informații actualizate pe site-ul: https://www.infotrafic.com/home, precizează MAE.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.