Dental Alliance
October 2, 2023

Maftei-Blaj Daniel Vasile – locul 2 pe Moldova la Olimpiada Naționala de Interpretare Instrumentală

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

In perioada 16-17 martie s-a desfășurat etapa zonală a Olimpiadei Naționale de Interpretare instrumentală, clasele III-VIII. Evenimentul, sub egida Ministerului Educației, a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Liceul de Arte „Victor Brauner”. 114 elevi din opt județe au concurat la 5 secțiuni: pian, vioară, corzi grave, instrumente de suflat din lemn și instrumente populare, suflători din alamă și percuție.
Secția de Percutie din cadrul Școlii de Artă Sergiu Celibidache Roman a participat pentru prima data de la înființarea secției, din anul 2017, cu elevul Maftei-Blaj Daniel Vasile clasându-se pe locul 2 pe Moldova.
Sub îndrumarea profesorului Cârligeanu Mihai, concurentul este primul copil din municipiul Roman care ia premiu la olimpiada naționala de muzica la Secția Percutie din cadrul școlii.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap