Dental Alliance
October 7, 2022

Magazinul ”Esențe și Arome” – pentru evenimentele speciale din viața ta

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Atunci când de dorim relaxare mergem la munte, sau la mare, sau facem yoga, poate. Sau, pur și simplu, ne scufundăm într-o carte bună. Sau, și mai simplu, mergem la magazinul ”Esențe și Arome” și luăm relaxarea acasă. Magazinul ”Esențe și Arome” produce și comercializează produse derivate din lavandă, garantate să vă umple locuința – dar și sufletul – de mirosul minunat al naturii.

Magazinul Esențe și Arome, situat pe strada Anton Pann, langa Restaurantul Bradul, vă așteaptă cu produse unice! Și vă veți întreba: cum adică unice? Răspunsul e simplu. ”Esențe și Arome” comercializează aceste produse din lavandă în pungulițe pentru schimbarea ambientului din casă, dar și în vase de ceramică pictate manual, ceea ce face să nu existe două produse identice. Produce și comercializează uleiuri de lavandă, cu distilare în apă, dar si artă florală bazată pe lavandă.

”Esențe și Arome” este locul în care fiecare produs are deja o reducere de 25%

Pe lângă lavandă, magazinul ”Esențe și Arome” vă așteapă cu alte produse din care nu veți găsi două la fel! Aranjamente florale în vase de ceramică pictate manual, sau așezate în delicate cutii de mătase lucrate manual, după dorința clientului. Tocmai acest lucru le face unice!

Tot la magazinul ”Esențe și Arome” veți găsi minunate vaze din sticlă de Tarcău de diverse mărimi, bineînțeles lucrate manual, în diferite culori, dar și pahare din sticlă de Tarcău, pictate manual.

Nici o dorință a clienților nu este considerată exagerată, când este vorba de aranjamentele florale. ”Esențe și Arome” produce și comercializează mărturii pentru botezuri sau nunți, în diferite culori, sau aranjamente florale din mătase. Tot aici veți găsi elemente specifice evenimentelor speciale: arcade florale, și lumânări cu arome florale.

Magazinul ”Esențe și Arome” se află pe strada Anton Pann, lângă Restaurant Bradul, sau pe facebook, pe pagina Esențe și Arome și vă asteapă să îi călcați pragul, real sau virtual.

Nu uitați! Toate produse vin cu o reducere de 25%, încă de la început! Pentru comenzi, vă așteptăm la numărul de telefon 0762-307.769, sau pe pagina noastră de facebook Esențe și Arome.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.