Suplimente Alimentare Imunyze

Mai multe fete din Vaslui au crezut că merg la muncă, dar au fost sechestrate și obligate să se prostitueze

Acoperisul1

Condor Resort

Polițiștii și procurorii DIICOT Vaslui, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Judiciare Federale Belgiene din Bruxelles, au destructurat o rețeea de trafic de persoane, care, prin metoda „lover boy” a recrutat mai multe tinere, promițând loc de muncă, pentru a le duce la prostituție.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, împreună cu procurorii DIICOT Vaslui, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Judiciare Federale Belgiene din Bruxelles, au făcut 5 percheziții domiciliare, în municipiul Vaslui, pentru completarea probatoriului într-un ordin european de anchetă emis de autoritățile judiciare din Belgia, privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, începând cu anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi recrutat prin metoda „lover boy” mai multe tinere, din județul Vaslui, pe care le-ar fi transportat în Belgia – Bruxelles, sub falsa promisiune a găsirii unui loc de muncă.

În Belgia, tinerele erau cazate în apartamente și obligate să se prostitueze, iar banii obținuți erau însușiți de persoanele cercetate.

În urma percheziţiilor, au fost ridicați 5.600 de euro, 600 de lei, 2 telefoane mobile, două memory-stick-uri, un card de memorie, documente și înscrisuri care prezintă interes în cauză.

De asemenea, s-au instituit sechestre asigurătorii asupra unui imobil, asupra a trei mașini, patru terenuri (două intravilane, două extravilane) și asupra a 26 de conturi bancare.

Valoarea bunurilor pentru care a fost aplicat sechestru asigurător este de aproximativ 280.000 de euro.

Cercetările în acest caz continuă. MEDIAFAX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.