PSD Roman

September 24, 2020

Mai multe persoane din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru deținere ilegală de arme

În urma celor 6 percheziții desfășurate ieri de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 43 de ani, din Roman, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ieri, 21 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal.

Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane, suspectate de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj.

În urma descinderilor,  au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm și 8 mm, 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

În acțiune au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. 

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.