Dental Alliance
September 23, 2023

Mâine 21 iunie, traficul pe strada Mihai Viteazu va fi restricționat pe segmentul cuprins între sensul giratoriu de la Carrefour și semafor gară

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Primăria Municipiului Roman realizează o nouă investiție în rețeaua de apă, care va aduce beneficii semnificative comunității. În acest sens, vă aducem la cunoștință faptul că incepând de miercuri, 21 iunie 2023, ora 08:00, până joi, 22 iunie 2023, ora 08:00, furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă va fi întreruptă temporar în municipiul Roman.

Această întrerupere temporară este necesară pentru a permite efectuarea lucrărilor de branșare la rețeaua de apă potabilă a municipiului, pe conductele montate în cadrul proiectului „Deviere rețele de apă în strada Mihai Viteazul, nr. 1”. Această investiție are ca scop îmbunătățirea infrastructurii de apă din municipiu și asigurarea unui serviciu de calitate pentru toți cetățenii.

Pe durata întreruperii furnizării de apă, vom depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil și pentru a restabili furnizarea normală a apei potabile.

De asemenea, vă informăm că traficul pe strada Mihai Viteazu va fi restricționat pe segmentul cuprins între sensul giratoriu de la Carrefour și semafor gară. Această restricționare temporară este necesară pentru a facilita lucrările de branșare la rețeaua de apă potabilă și pentru a asigura siguranța participanților la trafic. În această perioadă, vă rugăm să utilizați rute alternative și să fiți atenți la semnalizarea rutieră temporară instalată în zonă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap