Dental Alliance
March 24, 2023

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii din Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, au pus în executare, un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an,  pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, violare sediu profesional și amenințare. Bărbatul, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

***

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au depistat, în localitatea Horia, un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și trei luni,  pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap