April 11, 2021

Marea Britanie ne returnează infractorii, după Brexit. Un avion cu 30 de deținuți va fi trimis în România în 13 ianuarie

Marea Britanie ne returnează infractorii, după Brexit. Un avion care va avea 30 de pasageri, toţi români condamnaţi şi închişi până acum în Marea Britanie, va sosi în România săptămâna viitoare.

Autorităţile britanice au decis să trimită puşcăriaşii în ţările lor de origine, iar românii şi polonezii sunt primii pe listă

The Independent informează că două zboruri, fiecare cu câte 30 de infractori, vor decola săptămâna viitoare din Londra spre România, respectiv Polonia.

Primul avion va pleca din Londra spre România, miercuri, 13 ianuarie, urmând să aterizeze la Bucureşti. O zi mai târziu va fi rândul avionului care are ca destinaţie Varşovia.

Potrivit presei britanice, acesta este însă doar începutul operaţiunilor de deportare a infractorilor. În perioada următoare, alte avioane cu infractori provenind din ţările Uniunii Europene vor decola de la Londra având ca destinaţii ţările de origine ale deţinuţilor.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.