July 26, 2021

Mașină de Neamț cu un cadavru înăuntru descoperită în Bacău

Polițiștii și pompierii sunt în alertă după ce au găsit cadavrul unei femei într-o mașină cu numere de Neamț, lângă canalul râului Bistrița, la Bacău. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat crima. Polițiștii nu exclud ca autorul să se fi sinucis și au solicitat pompierii pentru căutări în râul Bistrița. „În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. La această oră, se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, potrivit IPJ Bacău. Polițiștii au constatat numeroase răni pe corpul femeii moarte.

Înainte de a se ajunge la omor, cei doi au mers la Mall, unde au mâncat, iar în drum spre casă au avut o discuție în contradictoriu. Iar de la scandal la bătaie nu a fost decât un pas.

Crima a avut loc chiar în mașină! Cei doi sunt din cartierul Șerbănești și au împreună un copil de un an și jumătate.

Victima are 32 de ani, iar cadavrul acesteia prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că moartea sa a fost urmare a mai multor lovituri. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bacău.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.