Măști de protecție CONTRAFĂCUTE. Percheziții în București și patru județe

Mai multe persoane sunt cercetate de polițiști, fiind bănuite că ar fi vândut unui spital măști de protecție despre care se crede că sunt contrafăcute.

Potrivit IGPR, polițiștii fac luni dimineața zece percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Bihor, Brașov, Maramureș și Timiș, într-un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

„Faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistența pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măști de protecție ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute”, au transmis polițiștii.

Conform acestora, șase persoane vor fi duse la audieri.

La percheziții participă luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști ai Institutului Național de Criminalistică, dar și polițiști de la IPJ Bihor, Brașov, Maramureș și Timiș.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.