Dental Alliance
December 11, 2023

Material lemnos confiscat de polițiștii nemțeni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în trafic, pe DC 197, pe raza localității Borca, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, care transporta material lemnos. Deoarece existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată şi cea înscrisă în avizul de însoțire, polițiștii au procedat la conducerea acesteia la sediul Ocolului Silvic Borca, pentru stabilirea cu exactitate a cantității de material lemnos transportată.

În urma inventarierii materialului lemnos, a rezultat o diferență  de 3,9 m.c. transportați în plus față de documentele prezentate, aceasta fiind confiscată de polițiști și predată Ocolului Silvic Borca. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional în baza Legii 171 din 2010 cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

***

La aceeași dată, în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grințieș au depistat în trafic, pe DC 152, pe raza localității Grințieș, o autoutilitară, condusă de un tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate, care transporta material lemnos. Deoarece existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea înscrisă în avizul de însoțire, polițiștii au procedat la conducerea acesteia la sediul Ocolului Silvic Poiana Teiului, pentru stabilirea cu exactitate a cantității de material lemnos transportată.

În urma inventarierii materialului lemnos, a rezultat o diferență  de 2,97 m.c. transportați în plus față de documentele prezentate, aceasta fiind confiscată de polițiști și predată Ocolului Silvic Poiana Teiului. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional în baza Legii 171 din 2010 cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap