Dental Alliance
November 28, 2023

Meci greu, handbalistele de la CSM Roman au disputat Etapa I din Campionat, astăzi, cu CNE Sf. Gheorghe!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Handbalistele noastre au de tras serios în primul meci din Campionatul național al Diviziei A, întâlnind una dintre cele mai puternice echipe din țară. Fetele noastre, pregătite de Caba Neculai Răzvan (antrenor principal) și de Andrei Alina (secund) au luptat pentru puncte în această sâmbătă, într-unul dintre cele mai tari şi mai tensionate meciuri.
În prima rundă CSM Roman a condus partida, abordând o tactică bună de joc, dar epuizantă. La pauză Romanul s-a situat în fața adversarei cu două goluri diferență, scorul fiind 11 – 9. În ruda a doua, CNE Sf. Gheorghe a câștigat teren, mizând pe accidentările CSM-ului și apelând la banca de rezervă – scor final: 18 la 23.
�Cu toate acestea, debutul a fost unul bun – o lecție care să conducă la perseverență, dezvoltarea tacticilor de joc și a lotului. Următoarea etapă va avea loc 17 septembrie, în deplasare, atunci când CSM Roman va întâlni echipa Corona Brașov.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap