Dental Alliance
March 1, 2024

Meseria brățară de aur

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Florin este un pompier care nu ține cont dacă e la serviciu sau în timpul liber. Oricând vede o situație care pune în pericol viața sau bunurile acționează din instinct.
Așa s-a întâmplat și seara trecută când, a observat flăcări într-o gospodărie aflată la o distanță mai mică de 100 de metri față de casa sa.
Imediat, fără să stea pe gânduri, ca și cum ar fi auzit alarma de incendiu, a luat mașina și s-a deplasat la locul evenimentului, unde a acționat ca un adevărat șef de tură.
A făcut o recunoaștere, a sunat la 112 pentru a da detalii despre eveniment și a intervenit pentru localizarea incendiului împreună cu alți cetăţeni. A luat măsurile necesare pentru îndepărtarea a două autoturisme care blocau accesul în gospodărie după care a îndepărtat o butelie aflată în apropierea flăcărilor pentru a evita producerea unui explozii.
În scurt timp au ajuns echipajele de la Roman care au acționat pentru stingerea incendiului. Florin și-a sprijinit colegii, urcându-se pe o anexă și acționând alături de ei pentru limitarea propagării incendiului la locuință.
Misiunea a fost una de durată, având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile și suprafața afectată.
Felicitări Florin!
Plt. adj. Asmarandei Florin este pompier la Detașamentul Roman din anul 2010 după ce timp de doi ani a urmat cursurile Școlii De Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești. Din anul 2022 este șef Garda de Intervenție.
De menționat este și faptul că el este unul dintre sportivii care reprezintă cu mândrie ISU Neamț, fiind multiplu campion mondial al Jocurilor Mondiale ale Pompierilor și Polițiștilor și multiplu campion național pe MAI în proble de aruncarea ciocanului și aruncarea greutății.
În anul 2019 a primt titlul de Pompierul de onoare al județului Neamț.
În anul 2021 a participat la o misiune internațională de stingere a incendiilor de pădure în Republica Elenă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.