Dental Alliance
November 30, 2022

Meteorologii anunță caniculă din 18 iulie

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 iulie – 1 august. În ultimele două săptămâni, specialiștii anunță vreme caniculară cu ploi puține.

 

Meteorologii anunță caniculă din 18 iulie: Săptămâna 4 – 11 iulie

 

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, centrale și nord-estice, precum și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, dar cu un deficit local în extremitatea de sud-vest și de nord-est a țării.

 

Meteorologii anunță caniculă din 18 iulie: Săptămâna 11 – 18 iulie

 

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

 

Meteorologii anunță caniculă din 18 iulie: Săptămâna 18 – 25 iulie

 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

 

Meteorologii anunță caniculă din 18 iulie: Săptămâna 25 iulie – 1 august

 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nord-vestice. MEDIAFAX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.