Dental Alliance
November 28, 2023

Ministru Secretar de Stat George Lazăr: Întotdeauna voi aprecia munca bine făcută, curajul de a asuma şi duce la capăt proiecte îndrăznețe şi buna organizare şi gestionare a resurselor

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi am fost invitatul domnului primar ă, în comuna ăș, unde, împreună fiul domniei sale, domnul viceprimar care îi poartă numele, m-a primit cu căldură în sânul unei comunități frumoase şi cu foarte mult potențial de dezvoltare.
Alături de mine s-au aflat domnii subprefecți ai județului Neamț, şi .
M-am bucurat să onorez această invitație, venită din partea unuia dintre cei mai valoroşi primari nemțeni, care întotdeauna a muncit cu seriozitate şi determinare pentru comuna pe care o administrează.
Cu atât mai mult, mă bucur că motivul întâlnirii noastre a fost inaugurarea unei săli de sport performante în Grumăzeşti, finanțate prin Compania Națională de Investiții. Sala cuprinde 180 de locuri, iar investiția făcută se ridică la totalul de 5.631.246 lei fară TVA.
Pot spune că, de fiecare dată, astfel de proiecte realizate cu succes, îmi arată că administrația locală nemțeană se mişcă în direcția corectă şi împărtăşeşte aceeaşi viziune de a promova activități alternative pentru tinerii nemțeni, a crea resurse pentru dezvoltarea locală şi a facilita investițiile sustenabile şi de viitor.
Familia Matasă se numără, de mulți ani, printre prietenii apropiați mie. Atât domnul primar, cât şi domnul viceprimar sunt oameni pe care îi admir pentru hotărârea şi seriozitatea cu care îşi fac treaba şi pentru modul în care gospodăresc, cu drag, pentru că acest lucru se cunoaşte, comuna Grumăzeşti.
Când ajungi într-o comunitate locală şi te simți primit ca într-o familie, când vezi proiecte care prind contur prin respectarea unor responsabilități asumate în fața localnicilor şi, în general, când vezi cum micile progrese administrative preced unele mai mari şi cu mai mare impact la nivelul comunităţii, nu poți să nu remarci calitatea activității celor care au înțeles să facă politică prin fapte, nu prin vorbe.
Întotdeauna voi aprecia munca bine făcută, curajul de a asuma şi duce la capăt proiecte îndrăznețe şi buna organizare şi gestionare a resurselor.
Îi felicit pe domnul primar Matasă şi pe domnul viceprimar, Constantin Matasă şi sunt convins că viitorul ne va aduce frumoase colaborări şi că vom forma o echipă performantă, care va ridica standardele administrației locale şi județene din Neamț.
Astfel de oameni aş vrea să întâlnesc în fiecare zi.
Ei sunt dovada că la Neamț se poate!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap