Dental Alliance

Ministru Secretar de Stat, George Lazăr: Profund respect personalului medical! Sărbătorim astăzi, 7 aprilie, Ziua Mondială a Sănătății

0
YRY Residence

Personal cred că ar trebui să ne manifestăm recunoștința pentru medici, asistenți, brancardieri, infirmieri și personalul de pe ambulanțe în fiecare zi.
S-au aflat în linia I în lupta cu pandemia de coronavirus care a bulversat întreaga lume. Am fost prefect în acea perioadă și am petrecut mult timp împreună, am căutat cele mai bune soluții pentru județul Neamț. Atunci i-am văzut în acțiune, gata oricând să ajute, de multe ori cu riscul de a se îmbolnăvi.
Sunt la datorie zi și noapte în slujba semenilor. Noi le spunem eroi, dar ei își fac treaba cu pricepere și dăruire. Întreaga comunitate le datorează multe.
Și trebuie să-i răsplătim cu respectul cuvenit, cu prețuirea noastră, mai ales că, nu de puține ori, ”halatele albe” rămân ultima noastră speranță.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap