Doi dintre miniștrii Cabinetului Grindeanu vor fi prezenți la Roman, vineri, 19 mai, într-o vizită de lucru, la invitația candidatului PSD, la Primăria Roman, Marius Neculai, pentru a participa la mai multe activități pe domeniile de activitate din subordinea ministerelor pe care le conduc.

Conform programului comunicat  de Cabinetul  Prefectului, Vasile Panaite, Ministrul Florian Bodog va vizita la ora 9,00 Spitalul de Neuropsihiatrie ”Sfântul Nicolae” din Roman, unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț. De la orele 9,30 Ministrul Sănătății  va face o vizită de lucru și la Spitalul Municipal de Urgență Roman și se va întreține cu medicii unității sanitare romașcane, pentru a cunoaște realitățile din această unitate sanitară.

Ministrul Gabriel  Petrea va participa de la ora 11,00 în sala de ședințe a Consiliului Local Roman la întrunirea Comisiei de Dialog Social a județului, care va fi prezidată de prefectul județului, Vasile Panaite, iar de la orele 13,00 delegația guvernamentală va vizita compania ”Arcelor Mittal Steel” Roman. Începând cu ora 14,30 Ministrul Gabriel Petrea  se va întîlni în sala de ședințe a Consiliului Local cu reprezentanții ONG-urilor din județul Neamț. La sfîrșitul acestor întîlniri cei doi miniștri vor susține o conferință de presă.