September 26, 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat o vizită-surpriză la Spitalul Municipal de Urgență Roman

Conform unei postări pe pagina oficială de facebook a Spitalului Municipal de urgență Roman, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat o vizită-surpriză în unitatea spitalicească de la Roman, astăzi, 10 iulie.

Vizită inopinată la Spitalul Municipal de Urgență Roman
 
În cursul zilei de astăzi, 10.07.2020, la Spitalul Municipal de Urgență Roman am primit vizita inopinată a Ministrului Sanatatii, dr. Nelu Tătaru. Acesta a fost interesat de situația actuală a Spitalului Municipal de Urgență Roman, știut fiind faptul că există o adresabilite crescută a pacienților din întreg județul Neamț.
 
Imediat ce a ajuns, a intrat la CPU unde a constatat aglomerația cazurilor. Ca exemplu, pana la ora 12.30, numai astăzi, erau deja înregistrați 82 de pacienți. De asemena, a fost interesat și de situația financiară în vederea noilor achiziții de echipamente medicale și de stocurile de medicamente și materiale, absolut necesare, mai ales în această perioadă aglomerată.
 
De asemenea, ne-a asigurat de sprijinul dumnealui în tot ceea ce înseamnă nevoile spitalului, pentru o bună desfășurare a actului medical, începând cu CPU și terminând cu fiecare secție spitalicească.
Facebook - SMUroman

Informarea a ajuns la presă printr-o postare pe facebook, din care nu am reușit să aflăm dacă Ministrul Sănătății a zăbovit asupra unor anumite aspecte din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, cum ar fi posibile reproșuri legate de aglomerația din spital, sau de faptul că angajații nu vor beneficia de acel spor salarial, de care vor beneficia doar cadrele medicale care au intrat în contact cu pacienți pozitivi de Covid-19, deși volumul de muncă este extraordinar de mare în această perioadă, la Roman și altele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.