January 17, 2021

Minivacanţa de 1 Decembrie, desfăşurată în condiţii speciale

Minivacanţa de 1 Decembrie la munte, anul acesta, va arăta complet diferit faţă de anii trecuţi. Chiar dacă se va putea schia, accesul la telecabine va fi restricţionat. Doar patru persoane pot urca în acelaşi timp. În hoteluri, baia în piscine este interzisă, iar doar o treime dintre mesele restaurantelor pot fi ocupate.

  • Un sejur de patru zile la munte costă între 600 şi 1.000 de lei de personă.
  • În staţiunile montane s-au impus restricţii semnificative.

Turiştii care ajung de 1 Decembrie în Poiana Braşov vor avea parte de o minivacanţă altfel. Din cauza ratei crescute de infectări din judeţ, distracţia va sta sub semnul restricţiilor.

În acest an, oaspeții de 1 Decembrie ai hotelurilor trebuie, din păcate, să renunțe la folosirea piscinelor. La fel stau lucrurile și în ce privește centrele SPA.

Iar în ce privește restaurantele hotelurilor, acestea vor funcționa la doar 30 la sută din capacitate și numai pentru clienții cazați. În plus, pe mese, alături de paharele de vin au apărut sticlele cu dezinfectant.

Şi în afara hotelurilor, vacanţa va fi diferită de tot ce ştiam până acum.

La instalațiile de transport pe cablu, regulile sunt la fel de stricte. Maxim patru turiști într-o cabină a liniei de telegondolă, geamurile cabinei deschise și portul măștii, obligatoriu.

Chiar dacă gradul de ocupare al locurilor din Poiana Braşov pentru vacanţa de 1 Decembrie este de 70 la sută, restricţiile i-au făcut pe mulţi să îşi anuleze rezervările.

Preţurile ofertelor de pandemie în Poiana Braşov, pentru 1 Decembrie, sunt între 600 şi 1000 de lei de persoană, pentru un pachet cu trei nopţi de cazare şi mese incluse.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.